B&B met het Beste Bed, een gastenverblijf op een bijzondere plek

Het gastenverblijf  "ecoLinde" is gesitueerd aan de zijkant van ons huis. Via uw eigen terras komt u binnen in de kamer. Die is 50 m2 groot. Zeer ruim dus. U vindt hier alles voor een prettig en comfortabel verblijf. Wij zijn er trots op een 4 tulpenclassificatie te hebben gekregen van Bed en Breakfast Nederland.

massiefhouten bednominatie beste B&B 2016

In de kamer treft u onze grote trots: het bed. Niet zomaar een bed maar een massief houten bed met biologische natuurlatex matrassen met alle goede eigenschappen voor een goede nachtrust. 

De kamer is verder voorzien van vloer- en radiator verwarming. Er is tv, een stereoset en uiteraard is er WIFI. U heeft een eigen toilet en een badkamer met douche, wastafel en verwarming. Er is een pantry waar u koffie en thee kunt zetten. Tevens is er een koelkast in de pantry.

Via een trap in het appartement bereikt u de zolder met dakkapel en airco. Daar is een tweepersoonsbed en een tweepersoonsfuton en een ledikantje aanwezig. 

U loopt vanuit uw appartement zo het overdekte terras op met volledig vrij uitzicht op de molen. U kunt de wieken bij wijze van spreken aanraken. Het terras ligt op het oosten zodat u bij goed weer 's ochtends heerlijk kunt ontbijten aan de terrastafel in de zon. In en rond de B&B is het  's nachts volkomen stil. In de verre omtrek zijn geen autoweg of provinciale wegen te bekennen zodat u daadwerkelijk kunt genieten van de stilte die hier 'oorverdovend' is. Bij helder weer biedt het terras van “ecoLinde´ ’s avonds een stralende sterrenhemel die niet onderbroken wordt door kunstlicht van buiten. Donker is ook echt: donker. Er is hier geen lichtvervuiling.