Futons gevuld met biologisch katoen met wol of wol met een natuurlatex kern en matrassen gevuld met paardenhaar.

Handgemaakte Japanse katoenen toppers, futon-matrassen en wollen en paardenhaar matrassen

Een futon, een met ruwe katoen gevulde topper of matras is net als het katoenen dekbed oorspronkelijk Japans. Alle voordelen van katoen zijn van toepassing op de toppers en matrassen. Katoen ademt en is heerlijk warm en wordt door iedereen goed verdragen. De matras is stevig en daarom heel goed voor de rug. Voor veel mensen is het slapen op een futon een uitkomst. Futons kan men gemakkelijk oprollen en luchten. Het luchten én in de zon leggen van de futon en ook van de topper verhoogt de kwaliteit en duurzaamheid en dus ook uw slaapcomfort.
De matrassen met verschillende vullingen zijn geschikt om op elke matrasbodem te leggen. U heeft de keus uit een katoenen vulling of een vulling van schapenwol of wol in combinatie met een kern van natuurlatex. De natuurlatex zorgt voor net iets meer vering waardoor het voor sommige mensen comfortabeler wordt.
  
handgemaakte futonorganic garen

Matrassen met een vulling van paardenhaar zijn 16 cm dik en zijn nu ook bij mij in het assortiment opgenomen.  Dat is een heel nieuw product voor mij maar al een eeuwenoud concept aan het hof. Dus vanaf nu is slapen als een koningin en een koning mogelijk! Paardenhaar matrassen worden gezien als ultieme luxe en blijven bijzonder lang mooi.
Alle materialen zijn mens- dier- en milieuvriendelijk verkregen en hebben alle belangrijke keurmerken.