Fiets-en wandelroutes van Pieterpad tot Linderoute en van acht kastelentocht tot fietsknooppuntenroute.

het restaurantje naast ons 't Proathuus

Wild eten in de winter of asperges in het voorjaar is een belevenis. Wij hebben suggesties voor een geweldig diner!

nominatie beste B&B 2016

De Achterhoek is ideaal voor rustzoekers, wandelaars,  fietsers en culinaire avonturiers. Neem bijvoorbeeld de "Acht Kastelenroute", die voert langs verstilde lanen, mooi bewaarde landhuizen en kastelen uit vervlogen tijden. 

Op culinair gebied heeft deze streek ook veel te bieden. We zijn omringd door goede, vooral familiehotels met uitstekende restaurants. Voorbeelden zijn Hotel Bakker in Vorden en Hotel De Gouden Karper in Hummelo. Beide hebben een ijzersterke reputatie op het gebied van wild en asperges.

Voor jonge gezinnen is onze thuiskok ideaal. Het eten wordt bezorgd en is bijzonder en biologisch. kijk op de site van Anouk  www.kokkieanoukie.nl 

De Achterhoek is bekend om zijn 'Coulissenlandschap'. Op elke hoek of landweg heeft u een fenomenaal uitzicht. Akkerbouwgebieden, omzoomd door houtwallen worden afgewisseld met bossen.

De Hanzesteden Zutphen, Doetinchem en Lochem zijn binnen handbereik. Ze bieden een leuke winkeldag. De oude stadjes bij ons in de buurt zijn een lust voor het oog door de historische gebouwen, stadswallen, kerken, musea en gezellige winkelstraten. Kijk ook op www.achterhoek.nl